top of page
famBaan-OudAlblas-9-2-JB.jpg
cbbmontage logo

CBB MONTAGE in Deinze bouwt en renoveert industriële gebouwen.

CBB Montage, gevestigd in Deinze, is gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van industriële gebouwen. Met een ruime ervaring in de bouw van industriële en landbouwgebouwen, kunnen wij uw wensen realiseren, van de fundering tot aan de muren en daken.

Daarnaast zijn we de afgelopen jaren steeds meer gericht op het renoveren van daken van loodsen en andere industriële gebouwen.

Bij CBB Montage streven we ernaar om onze diensten volledig af te stemmen op uw specifieke behoeften en vereisten. We zijn flexibel en kunnen ons aanpassen aan uw unieke situatie om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke service bieden die aan uw verwachtingen voldoet. We bieden ook tweede keuze materiaal aan, zoals panelen met een fabricatiefoutje, die we tegen een verlaagde prijs kunnen aanbieden. Onze producten kunt u bij ons aankopen en we bieden ook de mogelijkheid om onze producten online te bestellen via onze webshop.

 

Bij CBB Montage verlopen alle contacten via zaakvoerder Bjorn Baudoncq, die altijd op de werkplaatsen aanwezig is. Zo kunt u verzekerd zijn van een persoonlijke aanpak en een kwalitatieve afwerking.

 

Wij werken voor industrie, landbouwers en particulieren (zoals tuinhuizen). Bovendien bieden wij de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan de bouwwerkzaamheden, zoals u dat wenst.

CBB montage hijskraan

Heeft u vragen of wilt u een gratis offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn voornamelijk actief in Oost- en West-Vlaanderen, maar wij kunnen u ook in andere regio's van dienst zijn.

bottom of page