top of page
CBB Montage - renovatie Doornik

INDUSTRIEGEBOUWEN

BOUWEN EN INRICHTEN VAN INDUSTRIËLE GEBOUWEN

CBB Montage in Deinze begon met het bouwen van klassieke industriële constructies, zoals loodsen en andere gebouwen voor bedrijven en boerderijen. Wij verzorgen het hele proces, van het leggen van de fundering en het optrekken van de muren tot het afwerken van het dak. Indien gewenst, bieden wij ook de mogelijkheid om het gebouw in te richten, van het installeren van rekken tot het plaatsen van machines.

Ontdek welke materialen wij op dit moment kunnen aanbieden. Bij CBB Montage hebben wij een ruime voorraad aan panelen en ook tweedehands materiaal dat wij tegen extra lage prijzen aanbieden. Naast onze standaard activiteiten hebben wij ons geleidelijk aan gericht op een meer gepersonaliseerde aanpak. Zo bieden wij ook de mogelijkheid om bestaande loodsen te verplaatsen. Wij zorgen voor de volledige demontage van de huidige constructie en installeren alles op de nieuwe locatie.

Onze specialisatie ligt bij de renovatie van hangars, voornamelijk gericht op het vernieuwen van de daken. U heeft de mogelijkheid om zelf te kiezen welke taken u eventueel zelf wil uitvoeren. Bij CBB Montage in Deinze kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak waarbij de zaakvoerder uw vaste contactpersoon is.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alle informatie. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

bottom of page